Automate your Marketing
with Womplify




 
khairil idham ismail


By: khairil idham ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 12-Dec-2006 18:39 Email | Share | | Bookmark
i hate that guy...what is his name..?idham .. ya...i hate you...

i hate that guy...what is his name..?idham .. ya...i hate you...

again .. this one is for real...i hate photography+i hate fotopages....!!!
no more update no more pics uploaded.
bye bye fotopages....
bye bye my loyal dear viewer .. (perasan macam ada sangat...???ceh..)





Saturday, 9-Dec-2006 09:19 Email | Share | | Bookmark
1 or 2 or 3 or 4...yes no maybe i dont know...

 


Quote:
somewhere dekat france...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


taken during the nutritional congress (supposedly lah..huhuh) . masih di kremlin redsquare... out of 4...which one do u prefer...?let me know my dear viewer...



Quote:

1. yang perempuan tu macam muda..yang laki tu macam tua sket...adakah ayah dan anak adakah .. tuutt...entah.. trend orang skrang kut..suka laki berumr dah stable .. huhuhuh
2.wah..siapa laki yang ambik gambar kita tuuu ya... ??keskes
3.hmmm...russian army .. we r not russian army..
4.oh...its snowing......


Wednesday, 6-Dec-2006 14:08 Email | Share | | Bookmark
russian national nutrition conference-Prof.ZAK


x sangka ada juga yang berminat dengan teknik ni -zoom in lens-boleh refer pada entry sebelum ni .. rasa macam biasa aje...hmm..since ramai yang bertanya .. rasa nak berkongsi bersama..sebab perkongsian itu satu keseronokan
okeh .. mula2 buatlah M mode pada camera..biar shutter speed pada tempoh yang panjang...slow shutter speed..pastu tengok fokus objek yang nak di ambil .. before zoom .. lepas tu masa dah snap tu .. main2kan lens...zoom in kan .. yang penting tangan still .. klau ada tripod bestlah (huhu..tripod patah..) tak de pun takpe..tapi biar tangan tu still supya objek yang difokus tu jadi...cubalah ...lepas tu share dengan saya hasilnya .. im more than happy tengok hasil anda...
p/s: tapi klau guna photoshop saya tak tahu .. sorry ..huhuh
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
spatutnya ke conference hari tu ..russian nutritional conference di kievskaya tapi...nilah hasil yang dapat dari conference...

yang atas ni credit to zak..





Saturday, 2-Dec-2006 20:19 Email | Share | | Bookmark
TRIPOD.outing to arbat.sepetang bersama zak&idham


mengajar zak teknik bermain dengan lens..huhu nak mengajar orang .. macam lah pandai sangat hohoh...to zak .. enjoy photography .. !!!klau pakai compact camera jgn risau.... photoshop boleh uruskan segalanya utk anda...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



gambar yang paling saya suka captured di arbat....zak in action .. dia dah grab d50 yang lain bila lagi .. hehehe...ane http://xhansx.blogspot.com siap buat entry pasal saing dia ni lagi .. hehehe..
semalam ke arbat outing bersama zak .. minggu2 depan boleh lagi .. outing.anyone?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ni ajela yang tersempat saya dan zak ambil gunakan tripod masa hayat masih ada .....

Bila manusia di kawal dengan nafsu amarah .. semuanya menjadi parah ...
tripod yang di kongsi beli bersama zak http://moxdfaiz.fotopages.com telah punah patah menjadi mangsa amarah .....
Pendek hayat tripod .. tengah hari tadi beli .. malam dah mati .. nasib baik tak kamera tu sendiri
moral:hidup tak ada yang abadi .. yang datang pasti kan pergi .. yang hidup pasti akan mati .. hanya doa padanya pengakhiran itu biarlah dengan husnul khatimah.



Sunday, 26-Nov-2006 13:26 Email | Share | | Bookmark
once a medical student .. (random photo)+secawan kopi & pastry

khairil idham bakery-chef jgn berebut nak rasa cheesecake.keskes
khairil idham photography-photographer(koya)
physician to be- in sya Allah
View all 5 photos...


just another one for fun ..with overdose of koya...yo lo .. ore nok join kawe ke mano2...



once a medical student not always a medical student..huhuhuhu

inspired by Prof.Dr. Abd. Latiff, President IMAM




another cheesecake today .. (boring dah ..) huhu .. planning of chocolate moist by next month - inspired by CT Seri Gading

shot was taken somewhere in france during the summer break...those bakery and photography meant for fun only ..

nak jadi karyawan pun boleh ..berkarya berpuisi buat novel itu ini cerpen ke ..
inspired by ISBIHA


jadi medical student bukan bermakna hidup tak bermakna ... tapi sungguh bercahaya-cahaya ... heheheh....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net